Mega-duurzaamheidsscan

Veel bedrijven beseffen inmiddels dat iedereen een bijdrage moet gaan leveren aan het oplossen van onze wereldwijde milieuvraagstukken, maar men weet vaak niet hoe hieraan te beginnen.

De duurzaamheidsscan op MEGA-niveau behelst een scan op de strategische en duurzame propositie van uw bedrijf. De kansen en mogelijkheden van uw bedrijf worden door directie en managementteam, samen met IBI² (of onder begeleiding van IBI²), onderzocht, opgesteld en gekoppeld aan duurzame strategische doelen, met een duidelijke missie en visie en een uitgebreide SWOT-analyse. Door deze aanpak legt u de basis om het gedrag en de cultuur van uw onderneming te herzien naar de toekomst en een duurzame standaard te implementeren binnen uw gehele bedrijf, om zo ook zelf duurzame mogelijkheden en risico’s op de langere termijn te overzien.

Uw identiteit en gedragscodes dragen een transparantere manier van marketing en communicatie uit, iets dat nu al, maar zeker in de toekomst steeds meer gevraagd wordt in de markt.  De duurzaamheidsimpact (uw maatschappelijke en sociale bijdrage op de duurzaamheidsladder) van uw bedrijf stijgt hiermee.

RESULTAAT:
Het strategisch verduurzamen van uw organisatie levert in de meeste gevallen een nieuwe klantenkring en meer omzet op, doordat voor iedereen die zaken met u doet of wil doen, duidelijk is wat de duurzame doelstellingen zijn, die uw organisatie voor de komende jaren gaat uitvoeren en naleven. 

Prijs: volgens offerte op maat gemaakt

IBI² inschrijfformulier

9 + 8 =

nl_NLDutch