Spreken bij Feed Design Lab

Feed Design Lab is hét praktijkonderzoek- en educatiecentrum voor innovatie & verduurzaming binnen de diervoedersector. Ruim 100 bedrijven uit de gehele sector en uit binnen- en buitenland zijn als partner bij Feed Design Lab aangesloten en nemen actief deel aan het netwerk. Sandra Baan was uitgenodigd een presentatie te houden over de te verwachten transities in de Agro en Veehouderij.

Sandra’s advies: innoveren door Cross-secotrale verbindingen te maken en deze vooral in compleet andere partnerships en producten te gaan zoeken. Ook vertelde ze: “De tijd gaat nu zo snel en de complextiteit van onze samenleving vraagt nu om disruptief gedrag en handelen. Het roer moet echt om.” Sandra heeft aangegeven dat haar mentor professor Jan Rotmans spreekt over dat onze samenlevingen en economie fundamenteel aan het veranderen zijn. We leven in een tijdperk met grote maatschappelijke verschuivingen die chaos en instabiliteit veroorzaken. IBI2 gaat verder waar Jan Rotmans ophoudt, wij zijn een innovatorclub met als doel met een duurzame en andere blik kijken naar innovatie. Ons team werkt vanuit een passie voor innovatie, design, conceptontwikkeling en het streven naar een betere wereld.

Lees hier meer

Auteur

ibi2

Datum

19 februari 2020

Reacties

contact

+31 (0)77 352 32 85

design@ibi2.nl

Adres

Kazernestraat 17-19

5928 NL Venlo-Blerick

The Netherlands

nl_NLDutch