Social Enterprise Days 2019

Op 21 november 2019 heeft The Social Enterprise Days 2019 plaatsgevonden in Utrecht. Dit jaar hebben de Social Impact Factory, Starters4Communities en de gemeente Utrecht de handen ineengeslagen om de The Social Enterprise Days te organiseren. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen Nederlandse impactmakers en pioniers samen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen. Met een inspirerend programma van toonaangevende sprekers, workshops en creatieve sessies wordt er aandacht gevestigd op Sustainable Development Goal 17: ‘Partnerships for the Goals’. 

Hoe kun je bijdragen aan een toekomst die circulair, inclusief en armoedevrij is? Welke grenzen moet je als bedrijf of organisatie overschrijden om te gaan voor een betere toekomst? En wat levert dat op voor jou, jouw organisatie en de samenleving? Tijdens de Social Enterprise Days 2019 wordt er onderzocht hoe ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties én individuen op een slimme manier hun krachten kunnen bundelen om een gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op kunnen zijn. Een dag, waarin we werken aan ‘Grensoverschrijdend samenwerken in de 21e eeuw’ en deelnemers gegarandeerd naar huis gaan met nieuwe perspectieven en connecties. 

Ad Faasse, consultant bij IBI², gaf de workshop: ‘Circulaire economie en natuur.’ Wat kunnen we leren van de natuur als het gaat om circulariteit.

Zijn reactie: “Was leuk om te doen, ik hoorde dat de mensen aan mijn lippen hingen, oftewel, de boodschap is aangekomen.”  

En dat vinden wij bij IBI² nu het allerbelangrijkste.  

Filmpje Niaga Business Meeting 25 Oktober

Auteur

ibi2

Datum

22 november 2019

Reacties

contact

+31 (0)77 352 32 85

design@ibi2.nl

Adres

Kazernestraat 17-19

5928 NL Venlo-Blerick

The Netherlands

nl_NLDutch