CBS: Goede score Nederland op 5 SDG’s

Nederland scoort op vijf duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) goed in vergelijking met de andere lidstaten van de Europese Unie. Op vier terreinen staat Nederland echter in de onderste regionen van Europa. Dit concludeert het Centraal Bureau voor de Statistiek in een rapport naar de voortgang van de SDG’s.

Vorig jaar scoorde Nederland relatief slecht; ook dit jaar zijn er vier terreinen waar Nederland in de onderste regionen zit. Er zijn hier dus nog steeds flinke vorderingen in te maken. Maar positief om te horen is dat we het op 5 doelen dus wel goed doen!

Voor verdere informatie kunt u op deze link klikken:

https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/circulaire-economie/31583/cbs-nederland-sdgs

Auteur

ibi2

Datum

5 juli 2019

Reacties

contact

+31 (0)77 352 32 85

design@ibi2.nl

Adres

Kazernestraat 17-19

5928 NL Venlo-Blerick

The Netherlands

nl_NLDutch