Welke kansen bieden de SDGs aan het bedrijfsleven?

De Sustainable Development Goals (SDGs) zijn het kompas naar een duurzamere wereld in 2030. De zeventien doelen moeten onder andere armoede, ongelijkheid en klimaatverandering tegengaan en onderwijs, duurzame steden en schone energie stimuleren. IBI² vindt deze doelen ook heel belangrijk, bedrijven kunnen dan ook bij IBI² terecht voor een Quickscan, waarbij er wordt gekeken naar de 17 doelen en hoe uw bedrijf hiermee aan de slag kan. DuurzaamBedrijfsleven vroeg SDG-coördinator Hugo von Meijenfeldt hoe het Nederlandse bedrijfsleven kan bijdragen en welke kansen het oplevert.

Voor het complete verhaal kunt u op deze link klikken: https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/circulaire-economie/31613/sdg-kansen-bedrijfsleven

Auteur

ibi2

Datum

18 juni 2019

Reacties

contact

+31 (0)77 352 32 85

design@ibi2.nl

Adres

Kazernestraat 17-19

5928 NL Venlo-Blerick

The Netherlands

nl_NLDutch