TRIBII

De wereld van duurzaamheid is meer dan alleen de energietransitie. Momenteel is er een enorme versnelling aan het plaatsvinden en is het voor veel mensen een onduidelijk verhaal aan het worden. Wij proberen met ons team de termonologieën duidelijk te communiceren en in te zetten daar waar nodig. Sommige zijn methodieken, andere termonologieën zijn designstrategieën. De weg van lineair naar circulair, wat betekend de blauwe economie voor de maatschappij? Met onze methodieken analyseren wij de dominante problemen en proberen deze in kaart te brengen. Wij zijn van mening dat deze ten grondslag liggen om tot een duurzame en degelijke oplossing te komen. De oorzakelijkheidsketen is hier van essentieel belang. 

Na deze analyse maken wij een plan van aanpak en begeleiden wij u naar oplossingen die in de basis altijd natuur gerelateerd zullen zijn aan de hand van de 5 B-designstrategieën. Deze oplossingen leiden tot veelal unieke crossectorale verbindingen waardoor er ook nieuwe economische perspectieven ontstaan. Het gehele proces begeleiden en ontwikkelen wij tot proof of concept. De implementatiefase begeleiden wij uiteraard ook op aanvraag.  

Auteur

ibi2

Datum

18 december 2018

Reacties

contact

+31 (0)77 352 32 85

design@ibi2.nl

Adres

Kazernestraat 17-19

5928 NL Venlo-Blerick

The Netherlands

nl_NLDutch