Futures academy

IBI² biedt trainingen aan op het gebied van van de LOHAS-consument, Blue Economy en Biomimicry, Biodesign en Bionic voor u en uw medewerkers. 

Blue Economy

Tijdens de Blue Economy trainingen van IBI² leert u een nieuwe manier van denken, het systeemdenken. Nieuwe wetenschappelijke inzichten leiden tot technologische oplossingen, regionale economische principes versterken een regio, nieuwe business modellen maken een bedrijf veerkrachtig. U leert hoe u toekomstbestendige producten kunt ontwikkelen, gewoon door anders naar de wereld te kijken.

LOHAS consument

Tijdens de LOHAS-trainingen van IBI² leert u wie LOHAS-consumenten zijn en waar u ze kunt vinden, hun waarden, subgroepen, hoe zij benaderd willen worden en hoe u hen overtuigt. 

Biomimicry, biodesign, Bionic, biobased & biophilia

Tijdens de biomimicry, biodesign en bionic trainingen leert u de natuur als actief hulpmiddel te gebruiken, te streven naar gesloten ketens en producten te creëren die de huidige en toekomstige generatie niet in gevaar brengen.

trainingen op maat

Naast onze Biomimicry, LOHAS en Blue Economy trainingen stellen we graag een trainingspakket op maat samen, waarbij wij uw medewerkers trainen om creatief met al deze principes aan de slag te gaan en zelf innovatief te worden op het gebied van duurzaamheid. Heeft u behoefte aan een workshop over duurzaamheid binnen uw bedrijf? Gezamenlijk met uw medewerkers worden ambities opgesteld voor de toekomst en een weg geplaveid die resultaten oplevert. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

nl_NLDutch